Website laten maken
voor uw bedrijf

Responsive webdesign

Totaalprojecten

In tegenstelling tot sommigen, vragen we onze klanten bijvoorbeeld niet om zelf de teksten te schrijven. We nemen daarom alle taken wat webdesign betreft van u over. Zo kan u zich beter concentreren op uw stiel, en laat u de website over aan specialisten.

Uiterst snelle diensten

We plannen projecten een voor een in en werken niet aan tien projecten tegelijk. Hierdoor kunnen we zeer snelle diensten leveren en blijft het maken van een website niet maandenlang aanslepen. In enkele weken tijd kan uw website al gelanceerd worden.

Netwerk van experts

We maken deel uit van een internationaal netwerk van experts, waarin elk zijn of haar eigen specifieke kwaliteiten in webdesign heeft. Op die manier wisselen we werk uit en kunnen we hoge kwaliteit bieden aan een competitieve prijs.

Opvolging na lanceren

Eens de website is afgewerkt en online staat, betekent dit niet dat ons werk is afgelopen. De meeste klanten kiezen een onderhoudscontract, wat betekent dat we de resultaten van de website blijven analyseren bijsturen waar nodig. We streven naar resultaten op lange termijn.

Wat kost een website laten maken?

Goedkope website "via via" of professioneel webdesign bureau?

Is goedkoop duurkoop?

Vaak krijgen we de vraag: “wat kost een website laten maken?”. Dit is een zeer open vraag. Het is alsof we zouden vragen: “wat kost een wagen?”. Iedereen kan een auto kopen voor 150 euro. Maar we kunnen er ook 15.000 euro aan uitgeven. Of nog meer.

Het verschil?

Met een goedkope wagen zal u sneller pech krijgen, is minder veilig en rijdt minder comfortabel. Kortom, u zal er vast geen tien jaar mee rijden. Een dure wagen is daarom (meestal) een betere koop op lange termijn.

Dezelfde redenering kunnen we gebruiken wanneer we een website laten maken.

website laten maken sitesmid

De kost van een website tegenover wat ze opbrengt.

Wat kost een website en wat brengt ze op?

Niemand houdt u tegen om een website te laten maken voor een paar honderd euro. Maar is dat een goed idee op lange termijn? Is die website aangepast aan de noden van uw bedrijf? Is ze snel vindbaar via zoekmachines? Zal ze bezoekers aanzetten om contact met u op te nemen? Wie herstelt de website als ze breekt?

Een website moet voor uw bedrijf opbrengen en klanten aantrekken. Ze zouden ons beter afvragen: wat kost een goedkope website aan klanten die u niet hebt bereikt? Inderdaad, veel meer dan wat u zo investeren in een goede website.

Wie laat ik dan mijn website bouwen?

Er was wellicht nog nooit zo een groot aanbod aan websitebouwers als vandaag. Uw keuze bepaalt echter de koers van uw bedrijf. Een website is namelijk veel meer geworden dan een louter technische creatie. Psychologie, gebruiksvriendelijkheid, en verkoopstrategie dragen allemaal bij tot het succes van uw website, en daarmee uw bedrijf. Dat zijn zaken die de meeste goedkope websitebouwers achterwege laten. Ten koste van uw bedrijf.

Langs de andere kant kunt u ook ettelijke tienduizenden euro’s uitgeven aan een webdesign bureau, die uiteraard indrukwekkend werk zullen opleveren. Deze budgetten zijn echter niet vanzelfsprekend voor vele bedrijven.

Wij ontwerpen professionele websites die uw belangen en die van uw klanten behartigt en zichzelf in een mum van tijd terugbetaalt. Wenst u meer informatie? Neem zeker contact met ons op. U zal versteld staan wat we voor u kunnen doen.

Hoe gaan we te werk?

1

Onderzoek naar uw noden

Hierin verschillen we met de vele budgetbouwers. Elk bedrijf is verschillend, dus is het logisch dat de website niet wordt gegoten in een simpel sjabloon. De troeven van een bedrijf, waar uw klanten zich bevinden, de doorslaggevende factoren voor klanten… Dit moet allemaal worden onderzocht vooraleer we de website laten maken. Wanneer een potentiële klant uw site opzoekt, zit die al met bepaalde vragen en problemen in zijn of haar hoofd. Het is de kunst om hierop in te spelen en zo het vertrouwen van uw klant te winnen van de eerste pagina die ze raadplegen.
Hoe beter we dit alles in kaart kunnen brengen, hoe beter we de site daarnaar kunnen ontwerpen. Dit is zowat de enige input die we van uw kant vragen.

Website design samenstellen

Eens we weten welke richting we uit moeten, kunnen we beginnen met het ontwerp. Uiteraard tekenen we eerst een wireframe uit, zodat we een plan hebben van hoe de website eruit zal zien. We proberen steeds een ontwerp te maken wat gebruiksvriendelijk is voor elke gebruiker. Ons webdesign is uiteraard responsive en aangepast om te raadplegen op mobiele apparaten.

2

3

SEO copywriting & vertalingen

Een van de belangrijkste zaken van uw website is de tekst die erop komt. Veel webdesigners (zelfs webdesign bureaus!) vragen aan hun klanten om dit zelf te schrijven. Vaak komt het voor dat deze klus voor maanden of zelfs jaren blijft liggen… Voor alle duidelijkheid: wij schrijven alle teksten zelf. Copywriting is een specialisatie dat niet door eender wie kan worden uitgevoerd. Bovendien wordt er geschreven in functie van SEO. Het gaat dus veel verder dan gewoon tekst dat uw bezoekers te lezen krijgen. Ook worden alle vertalingen door professionele vertalers uitgevoerd. 

Testen en lanceren

De website wordt altijd ontworpen op een testlocatie die niet toegankelijk is voor andere internetgebruikers. Eens de website af is, testen we of alle links, animaties, aanpassingen en contactformulieren probleemloos werken. Wanneer alles in orde is en we de goedkeuring krijgen van de klant, zetten we de website online en zorgen we ervoor dat ze toegankelijk is via de gewenste link. We bieden zelf ook hosting en onderhoud aan. Alle websites in ons beheer worden 24/7 gemonitord, zodat we in geval van problemen onmiddellijk kunnen ingrijpen.

4

5

Bijsturen waar nodig

Als de website goed en wel is gelanceerd, eindigt het niet voor ons. We blijven de trafiek, werking, gebruiksgedragingen, SEO en vele andere factoren in de gaten houden. Ze zien namelijk dat dit alles enorm kan verschillen van project tot project. Vanzelfsprekend willen we ook dat het potentieel van uw bedrijfswebsite maximaal rendeert. Bovendien zien we de samenwerking met elke klant als een alliantie op lange termijn. We steken liever meer energie om uw project te doen slagen dan in grote beloftes te maken.

Hoe goed scoort uw website vandaag?

Vraag hier een gratis analyse van uw huidige website. We contacteren u binnen 24 uur terug.

analyse