Veelgestelde Vragen
over Webdesign

Een opportuniteit online.

Sterk webdesign is niet gewoon een kwestie van goed programmeren. Er komen tegenwoordig veel meer factoren aan te pas, zoals psychologie, klantenonderzoek, verkoopstrategieën, copywriting, zoekwoordoptimalisatie, … Via uw website kan er perfect ingespeeld worden op de zorgen en problemen van uw klanten.

Hoewel nog menige webdesigners niet veel verder gaan dan een online aanwezigheid, kan uw website de doorslag zijn voor uw klanten om contact met u op te nemen.

Deze doorslag is onze focus.

frequently asked
questions

sitesmid.be

Veelgestelde Vragen

Er is in korte tijd erg veel veranderd. Een website van 2010 is nog niet aangepast om mobiel te bekijken en zal daarom bezoekers afstoten. Ook naar SEO-normen (hoe goed uw site wordt gevonden op Google) zijn er de laatste jaren veel wijzigingen gebeurd. Een site wordt best om de vijf jaar vernieuwd.

Werden de diensten van uw firma vroeger opgezocht in de gouden gids? Dan heeft u zeker baat bij een degelijke website. Bedrijven in kleinhandel hebben minder belang bij een uitgebreide website. We raden echter aan om minstens aanwezig te zijn op internet, al is het met een simpele onepager. Op die manier kunnen nieuwe inwoners of tijdelijke bezoekers uw bedrijf ook terugvinden.

Neen. Voor al onze websites vragen we een enkel bedrag, zonder addertjes of wurgcontracten. Laat u zeker niet verleiden tot langdurige contracten voor lagere bedragen. Op het eind van de rit zal u veel meer geld betalen voor een heel minimale website.

Na een gesprek met de klant, proberen we door middel van een website een verhaal te vertellen over de firma. Bij al onze websites wordt er eerst een brainstorm uitgevoerd: wat zijn de zorgen van uw klant? Wat willen ze bevestigd zien? Wat zijn de huidige troeven? Aan de hand van deze elementen, verlagen we voor de klant de drempel om met u contact op te nemen.
Afhankelijk van uw input, kunnen we al na een vijftal weken uw site afwerken.

Dat kan. We leveren hiervoor de benodigde software en opleiding, zodat u zelf alle inhoud en afbeeldingen kan aanpassen.